Suuruus sinussa -kirja

Suuruus sinussa on matkaopas myönteisten mahdollisuuksien maailmaan eli suurimpaan hyvään, jonka voimme elämässä saavuttaa. Tähän kirjaan on valikoitunut sekä nykyaikaista, että vuosituhansia vanhaa viisautta, jota kirjoittaja on elänyt ja testannut käytännössä vuodesta 2009 alkaen. Viisaus on tietoa toiminnassa.  Tämä teos sisältää kansantajuista tietoa totuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta, sekä idean siitä minkälaista hyvää näiden toimintaan viemisestä saattaa seurata.

Sinulla, ajatuksillasi, sanoillasi ja teoillasi on valtavia vaikutuksia elämään. Suuruus on mahdollista valita. Suuruus ei ole täydellisyyttä, vaan pyrkimystä elää arvojen mukaisesti. Sinussa on suuruutta, jota et vielä ymmärräkään. Olkoot tämä kirja matkaopas sinulle, läheisillesi ja kaikille tietoisille olennoille myönteisten mahdollisuuksien maailmaan.

”Elämä on valintoja. Muutumme tietoisesti tai tiedostamatta. Miksi emme siis tietoisesti, kohti myönteisempiä mahdollisuuksia?” – Janne Piiroinen

Kirjailija

Janne Piiroinen on kirjailija, yrittäjä ja filosofi. Vuodesta 2009 saakka Janne on elänyt tietoisen kasvun filosofiaa ja kirjoittanut aiheesta yli 1000 artikkelia. Hänen kirjoituksia on luettu satojatuhansia kertoja maailmanlaajuisesti. Lisää hänen suomenkielistä tuotantoaan voi lukea osoitteessa www.posinkautta.com.

Tilaus

Suuruus sinussa: matkaopas myönteisten mahdollisuuksien maailmaan on ennakkotilattavissa verkkokaupasta. Kovakantinen kirja maksaa 21,90€ sis. alv ja e-kirja maksaa 9,90€ sis. alv. Tarkemmat yksityiskohdat näkyy verkkokaupassa johon pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Osta kirja
Ylläoleva kuvalinkki vie verkkokauppaan, jossa voit tehdä ennakkotilauksen.

Kiitos tuestasi!
Janne

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *